Reparatii masini de spalat rufe Samsung | Contacteaza-ne acum: 0727506305

  • Home
  • Reparatii masini de spalat rufe Samsung | Contacteaza-ne acum: 0727506305

Reparatii masini de spalat rufe Samsung | Contacteaza-ne acum: 0727506305

Service pentru toate masinile de spalat rufe Samsung BUCURESTI si ILFOV. Tehnicienii nostri au experienta inalta pe toate marcile si modelele, astfel incât expertul nostru in repararea si intretinerea masinii de spalat va pastra masina dvs. de spalat in siguranta in orice moment. Whirlpool, Indesit, Gorenje, Zanussi, Samsung, Siemens, LG, Ariston, Arctic, Beko, Bosch, Ardo, Candy, Daewoo, Electrolux, Franke, Hoover, Iberna, Ignis, Meister, Miele.

Unde executam reparatiile?

Avand sediul in Bucuresti, prestam servicii de reparatii masini de spalat pe raza Municipiului Bucuresti (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) si pe raza judetului Ilfov. | Service-ul va sta la dispozitie la orice ora din zi, chiar si în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide si de calitate.

Deplasare, constatare si diagnostic gratuite. Interventii rapide la domiciliu. Reparam peste 20 de marci de masini de spalat. Constatam, inspectam, reparam si aducem imbunatatiri! Echipa compusa din profesionisti recunoscuti in Bucuresti. Avem peste 10 ani de activitate in privinta reparatiilor masinilor automate Bucuresti. Oferim sfaturi si consiliere telefonica pentru a-ti repara masina ta. Oferim servicii de reparatii masini de spalat in timp util si la preturi eficiente